دستور پخت کاسرول مرغ و قارچ:
مواد لازم:
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
- فلفل سبز ۱ عدد
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک و فلفل
- سیر رنده شده
- پاپریکا
- گوجه خرد شده
- پنیر چدار و موزارلا
- فلفل دلمه خرد شده
طرز تهیه کاسرول مرغ و قارچ:
ابتدا مرغ رو تفت بدید رنگش که تغییر کرد پیاز رو نگینی خرد کنید و اضافه کنید از حالت خامی که درومد سیر رو اضافه کنید بعد قادچ رو اضافه کنید ابش گرفته شد ، فلفل ها ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید گوجه بزنید و اجازه بدید به روغن بیوفته، فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ گرم کنید ، مواد گوشتی رو توی ظرف فر بریزید و روش پنیر پیتزا اضافه کنید و حدودا ۱۰ دقیقه بزارید توی فر، بعد از ده دقیقه گریل رو روشن کنید وقتی روی پنیر ها طلایی شد شعله گریل رو خاموش کنید .