• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کلم پلو با گوشت قلقلی : طرز تهیه غذای شیرازی خوشمزه + نکات کلیدی

    کلم پلو با گوشت قلقلی

    دستور پخت کلم پلو با گوشت قلقلی شیرازی:

    مواد لازم:

    کلم قمری 500 گرم . گوشت چرخ کرده 250 گرم . پیاز 2 عدد . تخم مرغ 1 عدد

    برنج 3 لیوان . آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری . سبزی ( شوید. تره. ترخان. ریحان ) 100 گرم

    طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی:

    داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند .( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ). با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید. در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید. ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید . با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند. ( آب کلم باید تمام شود ).

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید . 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. برنج را 30 دقیقه خیس دهید. سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند.

    حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زفرانی و … سرو کنید. نکته ها : میتوانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده

    کلم پلو با گوشت قلقلی

    About The Author