• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک سیب زمینی به روش آسان در خانه

    طرز تهیه بورک سیب زمینی

    طرز تهیه بورک سیب زمینی:

    مواد خمیر:

    • لیوان 200 میلی استفاده شده است
    • 4 لیوان آرد
    • دو لیوان شیر
    • دو قاشق غذاخوری روغن مایع
    • یک قاشق سرکه
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری )
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • 100 گرم کره و نصف استکان روغن مایع برای لای خمیر

    مواد میانی:

    • 3 -4 قاشق روغن زیتون
    • 5 -6 عدد سیب زمینی
    • یک قاشق مربا خوری رب
    • دو عدد پیاز
    • نمک فلفل سیاه جعفری و پول ببر

    طرز تهیه بورک سیب زمینی:

    برای مواد میانی سیب زمینی ها را ابتدا می پزیم . پیاز را خرد کرده و با دو سه قاشق روغن زیتون کمی تفت می دهیم. بعد رب و سیب زمینی را اضافه کرده و له می کنیم. ادویه و جعفری را هم اضافه کرده و مواد میانی را آماده می کنیم.

    تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید . روی خمیر را پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم بعد به 6 قسمت چانه می کنیم و هر چانه را باز می کنیم و کمی کره آب شده و روغن مایع روی خمیر ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم هر سه تا چانه را یکی می کنیم تا دو تا چانه داشته باشیم.

    دوباره روی خمیر ها را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چانه ها را به اندازه سینی باز می کنیم و یکی از خمیر ها روی کاغذ روغنی قرار می دهیم از مواد میانی روی خمیر یکدست پخش می کنیم و لایه بعدی را روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کناره ها را با دست محکم می کنیم با زرده تخم مرغ رومال زده و با چنگال سوراخ می کنیم و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک می پزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه بورک سیب زمینی

    About The Author