• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پوآچای پنبه ای : آموزش درست کردن نان خانگی با بافت نرم و عالی

    نان پوآچای پنبه ای

    آموزش درست کردن نان پوآچای پنبه ای :

    مواد مورد نیاز:

    • 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای روی پوآچا)
    • 2 لیوان آب
    • 3/4 پاکت خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی)
    • از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر روغن مایع
    • 1 قاشق مرباخوری نمک
    • 2 قاشق غذاخوری شکر
    • حدود 5 لیوان آرد

    طرز تهیه نان پوآچای پنبه ای :

    ابتدا 4 لیوان آرد ، نمک ، شکر را در ظرفی ریخته تخم مرغ ، روغن مایع و خمیر مایه که در 2 لیوان آب ولرم حل کردیم را به آرد اضافه میکنیم و ورز دادن را شروع میکنیم، آرد باقیمانده را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد .

    40 دقیقه استراحت میدیم و از خمیر تیکه های کوچکی برداشته داخل خمیر پنیر میذاریم و میبندیم سپس در سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله 2_1 سانتی میذاریم زرده تخم مرغ زده 30 دقیقه استراحت میدیم و در فر 190 درجه تا وقتی که روی نان سرخ شود میپزیم (حدود 20_18 دقیقه) گرم سرو میکنیم .

    نان پوآچای پنبه ای

    About The Author