طرز تهیه کوکی پرتقال – دستور پخت کوکی خوشمزه و خونگی

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه کوکی پرتقال:

طرز تهیه کوکی پرتقال

طرز تهیه کوکی پرتقال :

مواد لازم:

  • کره ی همدمای محیط ۷۵ گرم
  • پودر شکر ( یا پودر قند) ۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد کیک ۱۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
  • پودر بادام ۲۰ گرم( قابل جایگزین با آرد )
  • پرتقال ۲ عدد

هم میتونیم داخل همزن مواد و بزنیم و هم مثل من بدون همزن، کره را خوب میزنیم و بعد پودر شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم، مواد که کاملا مخلوط شدن،پودر بادام را اضافه میکنیم و در آخر هم آرد و بیکینگ پودر الک شده را، خمیر را به شکل یک مستطیل بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف میکنیم، نه نازک باشد و نه کلفت، قبل از گذاشتن کاغذ روغنی روی خمیر، کمی روی آن آرد میپاشیم، حالا داخل سینی گذاشته و یکساعت در یخچال قرار میدیم.


اندازه ی کاتر و طوری انتخاب کنین که از برش های پرتقال کوچکتر نباشه، پرتقال را پوست گرفته و برش میزنیم، بین دو دستمال گذاشته و خشک میکنیم، روی کوکی ها قرار میدیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم.

بچه ها جونم این کوکی مزه ی تارتهای میوه ای قنادیهای قدیمی و میده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image