• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک خرما : طرز تهیه کیک خرمایی خوشمزه و کم شکر

    دستور پخت کیک خرما

    طرز تهیه و دستور پخت کیک خرما با روش آسون:

    یک کیک فوق العاده خوش عطر و خوشمزه که شکرش خیلی کمه و شیرینی اصلیش و از خرما میگیره، در حین حال مقوی و مناسب برای روزه داران عزیز

    • خرما ۱۵۰ گرم (تا ۲۰۰ گرم هم میشه بریزین)بدون هسته و پوست
    • شیر ۱ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • روغن ۳/۴ پیمانه
    • وانیل ۱ ق چایخوری
    • آرد سفید (همه منظوره یا آرد کیک) ۲ پیمانه
    • پودر هل ۱ ق غذاخوری
    • بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
    • دارچین ۱ ق چایخوری
    • پودر کاکائو ۱ ق غذاخوری
    • گردو نصف پیمانه (کمتر هم میشه)

    دستور پخت کیک خرما:

    ابتدا روی خرماهای بدون هسته آبجوش میریزیم و بعد از یک ربع به راحتی پوست شون و جدا میکنیم و با شیر داخل غذاساز مخلوط میکنیم، بعد تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سفید و سبک بشه، ترکیب خرما و شیر را اضافه کرده و بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و تا حدیکه مخلوط بشن، میزنیم، در آخر آرد و پودر کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین و که سه بار الک کردیم، آهسته و درحالیکه درجه ی همزن روی کمترین درجه ست، اضافه میکنیم، همزن و خاموش کرده، گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم، و درفر که قبلا به دمای ۱۷۵ رسیده ست،قرار میدیم. زمان با توجه به حرارت فر هرکسی متغیر است، حدود ۴۰ دقیقه مد نظرتون باشه.

    پ.ن قالب حتما چرب و آردپاشی شود.
    پ.ن ۲ قالب مناسب ۱۸ سانت

    مواد لازم برای سس

    • شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
    • خامه ۳/۴ پیمانه
    • کره ۱۰۰ گرم
    • وانیل ۱ ق چایخوری

    سس اختیاریه ولی قطعا خوشمزگیش و دوبرابر میکنه
    همه ی مواد و بزارین روی حرارت و دائم هم بزنین، به محض اینکه جوشید کنار بگذارین تا خنک بشه.

    سس بعد از آماده شدن هرچقدر بیشتر بمونه، بیشتر خودش و میگیره حتما موقع استفاده کاملا خنک باشه.

    دستور پخت کیک خرما

    About The Author