• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک قهوه شکلات : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

    کیک قهوه شکلات

    طرز تهیه کیک قهوه شکلات:

    مواد لازم:

    • 4عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان شکر
    • 1 لیوان شیر
    • 1لیوان روغن مایع
    • 1پاکت وانیل
    • 3قاشق غذاخوری کاکائو
    • دو و نیم لیوان آرد
    • یک پاکت پکینگ پودر

    برای خیس کردن کیک:

    • یک و نیم لیوان شیر
    • یک قاشق نسکافه

    مواد میانی:

    • یک و نیم پاکت کرم شانتی
    • یک لیوان شیر
    • 2 قاشق غذاخوری نوتلا
    • یک قاشق کاکائو

    طرز تهیه کیک قهوه شکلات:

    شیر و کرم شانتی را 3-4 دقیقه باهم زن میزنیم بعد نوتلا را اضافه کرده دوباره هم میزنیم.
    مواد گاناش :

    • 200 میلی گرم خامه
    • 80 گرم شکلات تلخ
    • 80 گرم شکلات شیری
    • 1-2 قاشق نوتلا

    خامه را داخل ظرف ریخته و روی اجاق کمی گرم می کنیم و بعد از اینکه خاموش کردیم تکه های شکلات را اضافه کرده وتا حل شدن کامل شکلات ها هم میزنیم. بعد نوتلا را هم اضافه کرده و می گذاریم تا سرد شود.

    طرز تهیه کیک: تخم مرغ و شکر 8-10 دقیقه با همزن میزنیم سپس به جز آرد و پکنگ پودر تمام مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و پکنیگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد کیک را داخل ظرف پیرکسی که چرب کردیم چها گوش ریخته و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 30 حدود دقیقه می پزیم . از فرخارج کردن کرده و بعد از ولرم شدن کیک را با شیر و نسکافه خیس می کنیم. بعد کرم شانتی که از قبل آماده کرده ایم به طور مساوی هر طرف کیک را می پوشانیم. و در آخر باگاناش آماده شده روی کیک را می پوشانیم و یک شب در یخچال استراحت می دهیم.
    نوش جان

    کیک قهوه شکلات

    About The Author