رسپی پیاز سوخاری با سیب زمینی با روش آسان:
طرز تهیه پیاز سوخاری با سیب زمینی :
2 عدد سیب زمینی بزرگ را خرد کرده و بجوشانید.
سیب زمینی های پخته را آبکش کرده و له کنید.
نمک اضافه کنید.
وقتی سیب زمینی ها ولرم شدند 2 قاشق غذا خوری نشاسته به آن اضافه کنید.
میتوانید فلفل سیاه و یک حبه سیر یا ادویه دلخواه خود را نیز اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده و کاملا له کنید میتونید از بیلندر استفاده کنید.(باید حالت خمیری پیدا کنه)
1 پیاز متوسط یا بزرگ را حلقه کنید.
8 حلقه از آن را بردارید.
قطعات بسیار کوچک را جدا کنید (می توانید برای غذا استفاده کنید.)
پنیر چدار را که به صورت نوار بریده شده است داخل حلقه ها قرار دهید.
سیب زمینی پوره شده را با دستان خود به صورت نوارهای بلند در آورید و داخل و خارج حلقه های پیاز بپیچید.
با دست فشار داده و صاف کنید.
حلقه ها را ابتدا در آرد ، سپس داخل دو تخم مرغ زده شده آغشته کنید. سپس آن را در آرد سوخاری فرو کنید.
روغن را داغ کنید ، زیر اجاق را کم کرده و حلقه ها را به آرامی سرخ کنید. اجاق من تا ساعت 9 است. روغن را روی 8.5 گرم کردم. من بین 7.5-8 پختم. توجه: به منظور جلوگیری از مشکلات ، می توانید حلقه ها را بعد از یافتن حلقه ها به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید و سپس سرخ کنید. نوش جان