• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه اسکالوپ مرغ با خامه و کاری : دستور پخت غذای خوشمزه

    طرز تهیه اسکالوپ مرغ

    طرز تهیه اسکالوپ مرغ با کاری و خامه به روش آسان و خوشمزه در خانه :

    مواد لازم:

    • 1- سینه مرغ، 3 تکه
    • 2- پیاز متوسط،1 عدد
    • 3- قارچ تازه ورقه شده، 250 گرم
    • 4- پودر کاری، 2 قاشق چایخوری
    • 5- خامه ، 200 گرم
    • 6- اسپاگتی، 500 گرم
    • 7- پنیر پارمسان و آویشن کمی برای تزیین

    طرز تهیه اسکالوپ مرغ با کاری و خامه :

    هر قطعه سینه مرغ را به دو نیم قسمت کرده و دو طرف شان را با بیفتک کوب بکوبید تا قطرشان کم شود و در تابه روغن زیتون ریخته دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید. پیاز را خلالی باریک خرد کرده در روغن زیتون تفت دهید کمی که طلایی شد قارچ ورقه شده، پودر کاری و خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سینه های مرغ سرخ شده را اضافه و مرتب پشت و رو کنید تا کاملا به مواد سس آغشته شوند. بگذارید 2 تا 3 دقیقه روی حرارت بماند تا سس کمی غلیظ شود. این غذا را می توان با اسپاگتی پخته و آبکش شده سرو کرد.
    روی اسپاگتی پنیر_پارمسان و آویشن بپاشید. نوش جان

    طرز تهیه اسکالوپ مرغ

    About The Author