• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک هویج کرمدار : آموزش درست کردن کیک هویج خوشمزه

    رسپی کیک هویج کرمدار

    طرز تهیه و رسپی کیک هویج کرمدار خوشمزه:

    مواد لازم:

    • 3 عدد تخم مرغ
    • 1 فنجان شکر
    • 1 فنجان روغن مایع
    • یک لیوان آرد
    • 1 بسته بیکینگ پودر (10گرم)
    • 1 قاشق چایخوری دارچین
    • یک فنجان گردو
    • 1 لیوان هویج رنده شده

    برای کرم:

    • 2.5 لیوان شیر
    • 1 فنجان شکر
    • 2 قاشق غذاخوری آرد
    • 1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
    • یک عدد تخم مرغ
    • 1 بسته وانیل (5 گرم)
    • 1 قاشق غذاخوری کره

    برای تزیین :

    هویج رنده شده و گردو

    رسپی کیک هویج کرمدار با روش آسان:

    برای کیک تخم مرغ، شکر و وانیل رو با کمک همزن به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا سفید بشه.
    روغن رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم.
    آرد، دارچین و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و بعد از ۲ بار الک کردن اضافه و ترکیب میکنیم.
    داخل قالب می ریزیم و به مدت ۳۰_۳۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه میپزیم.
    مدت پخت بسته به فر شما متفاوت هست فر خود را بشناسید.


    برای کرم تمام مواد به جز کره و وانیل را مخلوط کرده روی حرارت میزاریم. حین پخت مدام هم میزنیم تا قوام یک دستی پیدا کند. وقتی شروع به قل زدن کرد از روی حرارت بر میداریم و کره و وانیل را اضافه می کنیم هم میزنیم و روی کیک میریزیم. روی کرم را با گردو و هویج تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان

    رسپی کیک هویج کرمدار

    About The Author