• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی گل با روش اسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی گل
    طرز تهیه شیرینی گل

    طرز تهیه شیرینی گل:

    مواد لازم:

    • ندازه لیوان 200 میلی
    • اندازه استکان 125میلی
    • 125 گرم کره
    • یک استکان روغن مایع
    • 1 استکان ایرمیک ( آرد سمولینا)
    • یک استکان ماست
    • یک عدد تخم مرغ
    • یک قاشق غذا خوری سرکه
    • یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر (یک پاکت)
    • نصف قاشق چایخوری وانیل (یک پاکت)
    • 4 لیوان آرد
    • گردو یا فندق یا بادام

    مواد شربت:

    • 3/5 لیوان شکر
    • 3 لیوان آب
    • یک برش لیمو

    طرز تهیه شیرینی گل:

    ابتدا کره روغن مایع ماست سرکه تخم مرغ ایرمیک را خوب مخلوط می کنیم. بعد یک لیوان از آرد را هم اضافه کرده و وانیل و پکینگ پودر را اضافه می کنیم و بقیه آرد را به تدریج اضافه می کنیم .ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.

    خمیر را با کمک وردنه باز می کنیم .به ضخامت حدود 3_4 میلی و با قالب یا یک لیوان قالب می زنیم . چهار تا از خمیر ها را کنار هم قرار می دهیم و گردو یا بادام یا فندق در قسمت ابتدایی قرار داده و رول می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کناره ها را کمی از هم باز می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.


    وقتی شیرینی را داخل فر گذاشتیم شربت را آماده می کنیم شکر و آب را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و یک ربع می جوشانیم و 2_3 آخر یک برش لیمو اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
    شیرینی را از فر در آورده و در ظرف کوچکتری می چینیم و شربتی را که کمی ولرم شده روی شیرینی که کمی از داغی افتاده می ریزیم و حداقل 2_3 ساعت زمان می دهیم تا شربت خوب به خورد شیرینی برود و با پودر پسته تزئین می کنیم.
    نوش جان

    About The Author