• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت نان زنجبیلی : آموزش درست کردن نون خوشمزه

    دستور پخت نان زنجبیلی

    طرز تهیه و دستور پخت نان زنجبیلی:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۱ عدد
    • شیر نصف لیوان
    • آب ولرم نصف استکان
    • پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
    • شکر ۱ قاشق غذا خوری
    • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
    • آرد به مقدار لازم
    • ماست ۴ قاشق غذا خوری
    • پودر زنجبیل۳ قاشق غذا خوری
    • کمی نمک
    • وانیل نصف قاشق چای خوری
    • کنجد به مقدار لازم (برای روی نان ها)
    • ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع

    دستور پخت نان زنجبیلی با روش آسان:

    ابتدا آرد و پودر زنجبیل و نمک و شکر و پودر خمیر مایع و وانیل را باهم مخلوط می کنیم و وسط آرد را گود می کنیم و روغن و ماست و شیر و آب ولرم و تخم مرغ را اضافه می کنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع شود به دست نچسبد. بعد خمیر را درون ظرف چرب شده قرار میدهیم به مدت ۲ ساعت استراحت میدهیم.

    بعد از ۲ ساعت پف خمیر را می گیریم و کمی ورز میدهیم. به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و به هر شکلی که دوس دارید نان ها را درست میکنیم. بعد برای روی این نان ها زرده تخم مرغ ۲ قاشق روغن و کمی زعفران را مخلوط می کنیم و رومالی میکنیم و کنجد میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم که نان ها بپزد.


    نکته. من بعد این که نان ها را از فر در میاورم روی آن ها را کره مالی کرده و توی سفره قرار میدهم که خشک نشود و حسابی نرم می ماند .

    دستور پخت نان زنجبیلی

    About The Author