اموزش و طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و سنتی خونگی:
مواد مورد نیاز :
- برنج ۳ پیمانه
- ماش ۱/۵ پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
- پیاز نگینی برا گوشت
- کشمش
- پیاز خلالی
- نمک و فلفل
- زعفران
- رب گوجه فرنگی
- روغن
طرز تهیه ماش پلو :
اول از همه ماش رو می شوریم و درون قابلمه با روغن کمی تفت میدیم ( تفت دادن برای این هستش که موقع پخت پوستش جدا نشه) بعد آب در حال جوش اضافه میکنیم و میزاریم تا بپزد من آخرای پخت یدونه عصاره مرغ هم به ماش اضافه کردم
بعد برنجمو به حالت کته گذاشتم. آبشو که کشید ماش (بدون آب ) رو اضافه کردم و مخلوطش کردم و توی یه قابلمه دیگه که تهش روغن و کنجد و نان لواش گذاشته بود ریختم و در آخر روغن و گذاشتم خوب دم بکشه
تو یه ماهیتابه اول پیاز نگینی رو کمی تفت دادم بعد گوشت و زعفران و رب و نمک و فلفل رو به ترتیب اضافه کردم
برا تزیین پیاز خلالی رو با زعفران تفت میدیم و کشمش ها رو هم کمی تفت دادم
و به این راحتی و خوشمزگی
بعد برنج که دم کشید درون ظرف مورد نظر میکشیم و با گوشت و پیاز و کشمش تزیین میکنیم
پ.ن: میتونید بجای گوشت از مرغی که ریز خرد شده یا فیله مرغ استفاده کنید یا بجای گوشت و مرغ از نیمرو استفاده کنید
درضمن اگه دوست داشتین میتونید موقع دم گذاشتن برنج لابه لای برنج ادویه پلو هم بزنید