دستور پخت نان زنجبیلی – آموزش درست کردن نون خوشمزه و خوش عطر

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه و دستور پخت نان زنجبیلی:

دستور پخت نان زنجبیلی

اموزش درست کردن و دستور پخت نان زنجبیلی با روش آسان:

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر نصف لیوان
  • آب ولرم نصف استکان
  • پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد به مقدار لازم
  • ماست ۴ قاشق غذا خوری
  • پودر زنجبیل۳ قاشق غذا خوری
  • کمی نمک
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • کنجد به مقدار لازم (برای روی نان ها)
  • ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع

ابتادا آرد و پودر زنجبیل و نمک و شکر و پودر خمیر مایع و وانیل را باهم مخلوط کرده و وسط آرد را گود کرده و روغن و ماست و شیر و آب ولرم و تخم مرغ را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع شود به دست نچسبد بعد خمیر را درون ظرف چرب شده قرار میدهیم به مدت ۲ ساعت استراحت میدهیم.

بعد از ۲ ساعت پف خمیر را گرفته و کمی ورز میدهیم و به ۸ قسمت تقسیم کرده و به هر شکلی که دوس دارید نان هارا درست میکنیم . بعد برای روی این نان ها زرده تخم مرغ ۲ قاشق روغن و کمی زعفران را مخلوط کرده و رومالی میکنیم و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم که نان ها بپزد.


نکته .من بعد این که نان ها را از فر در میاورم روی آن ها را کره مالی کرده و توی سفره قرار میدهم که خشک نشود و حسابی نرم می ماند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image