• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طریقه تهیه پای آناناس + نکات کلیدی

    طریقه تهیه پای آناناس

    اموزش درست کردن و طریقه تهیه پای آناناس با روش آسان:

    • آرد ۲۰۰ گرم
    • پودر نارگیل ۴۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
    • کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
    • تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد (وزن تخم مرغ ها باید بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ گرم باشد)
    • ماست ۲ قاشق سوپخوری
    • آب آناناس ۲ قاشق سوپخوری
    • کمپوت آناناس به میزان لازم
    • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
    • رنده ی پوست لیمو ۱ ق چ (من از یک چهارم ق س وانیل استفاده کردم)

    دستور پخت و طریقه تهیه پای آناناس:

    آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک میکنیم. بعد پودر نارگیل را اضافه میکنیم. کره و شکر را اول با هم مخلوط میکنیم و بعد با دور تند همزن میزنیم .. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم را سی ثانیه با همزن میزنیم. وانیل را اضافه میکنیم. مواد خشک را در دو مرحله اضافه میکنیم. اول یه کم از مواد خشک را میریزیم بعد دو قاشق اب اناناس را اضافه میکنیم. دوباره مواد خشک و ماست را اضافه میکنیم. درون قالب میریزیم.. تا یک دوم قالب باید پرشود بعد یه حلقه آناناس میگذاریم.. در دمای ۱۸۰ درجه حدود یک ساعت میگذاریم تا حاضر شود….


    با این مواد ۸ عدد پای آناناس خواهید داشت
    نوش جان
    دستور از مهام عزیزم

    طرز تهیه پای آناناس

    About The Author