طرز تهیه سالاد رنگارنگ – آموزش درست کردن سالاد رژیمی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه سالاد رنگارنگ

اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد رنگارنگ:

مواد مورد نیاز:

  • 400 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • (ادویه جهت مرینیت مرغ،نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا و ادویه دلخواه)
  • 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 عدد خیار خرد شده
  • 2 لیوان گوجه گیلاسی
  • 1 فلفل دلمه ی رنگی
  • 1/2 پیمانه زیتون سیاه و یا سبز
  • 1 عدد پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده
  • 1/2 پیمانه پنیر فتای کم چرب یا پنیر سفید
  • 2 قاشق غذا خوری سرکه

رسپی و طرز تهیه سالاد رنگارنگ:

سینه مرغ را به تکه های نازک تر برش بزنید،مرغ ها را در ظرف درب دار گذاشته و با 2 قاشق روغن،سبزی خشک شده،نمک،فلفل و ادویه های دلخواه مرینیت کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای حداقل 30 دقیقه و حداکثر یک شب در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود، یک تابه گریل نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید .

مرغ را به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند،بعد در یک بشقاب گذاشته تا مقداری خنک شود و به صورت تکه های کوچک تر کات کنید،سپس در یک کاسه بزرگ‌ مرغ و تمام مواد خرد شده سالاد(خیار،گوجه،زیتون،پنیر،فلفل دلمه و پیاز)را اضافه کنید و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه ،نمک و فلفل به آرامی مخلوط کرده و نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image