• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شوربای شکمبه ( شکمبه چوربا ) غذای محبوب ترکی و بلغاری

    طرز تهیه شوربای شکمبه:

    طرز تهیه شوربای شکمبه

    طرز تهیه شوربای شکمبه :

    اگه فکر میکنین فقط ما ایرانیا سیرابی میخوریم سخت در اشتباهید!

    شِکِمبه چوربا، یا همون شوربای شکمبه(سیرابی)، یه روش تهیه یه غذای گرم و خوش طعمه که میان بلغار‌ها، ترکها و بسیاری از مناطق اطراف به روشی تقریبا مشابه تهیه می‌شود.

    بریم ببینیم شوربای شکمبه بلغاری چطوریه!؟

    مواد لازم:

    • سیراب شیردان گوساله ۱ کیلو
    • پیاز پوست کنده درسته ۱ عدد
    • کره ۱۰۰ گرم
    • آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
    • فلفل پاریکا ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • شیر ۱ لیوان

    مواد لازم برای سس سرو:

    • سرکه انگور ۳ قاشق سوپخوری
    • سیر له شده ۳ حبه

    طرز تهیه شوربای شکمبه:

    سیراب شیردان تمیز شده را در قابلمه با مقداری آب سرد روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. سیراب شیردان را از آب خارج و آب را دور بریزید و سپس به همراه مقداری آب تازه و یک عدد پیاز درسته بگذارید بپزید.

    پس از اینکه سیرابی نرم شد، آن را از آب خارج کنید و روی تخته کار قرار دهید و با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.

    در قابلمه دیگری کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد رنگ بگیرد و طلایی شود. سپس پودر پاپریکا و مقداری از مایعات پخت سیرابی را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزتید تا آرد گلوله نشود. وقتی مواد به جوش آمد سیرابی خرد شده ، شیر و مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شوربا جا بیفتد.

    برای تهیه سس سرو، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید.

    شوربا را در ظرف سرو بکشید و مقداری از سس روی آن‌بریزید و به همراه نان سرو کنید.

    About The Author