طرز تهیه کیسادیا – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا با روش اسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه کیسادیا در خانه:

طرز تهیه کیسادیا

اموزش اشپزی و طرز تهیه کیسادیا با روش اسان:

کیسادیا همون پیتزای مکزیکیه ،این غذا خیلی زیاد شبیه پیتزای خودمونه و حتی خوشمزه تر چون دوطرفش نون هست،یه کراست ترد و جالبی داره.

اصل این غذا با نون ترتیاست(که اشتباها ترتیلا تلفظ میشه)ولی خب اگه تو ایران بهش دسترسی نداشتید باهمون نون لواش درست کنید چاره ای نیست.البته قصد دارم که حتما در آینده دستور این نون رو بذارم براتون چون خیلی راحته.

مواد داخلش خیلی سلیقه ایه و میتونید با گوشت یا مرغ یا حتی ترکیب سبزیجات درست کنید،ولی خب این دستور خیلی خوشمزه ست، بهتون پیشنهاد میدم دست نبرید توش

مواد لازم:

  • گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ تا سه حبه
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • پنیر موتزارلا و جعفری به میزان لازم
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز، پودر زیره،پودر آویشن
  • نون تورتیا ۴ عدد
  • ذرت پخته یک پیمانه

اول مواد میانی مون رو آماده میکنیم. پیاز رو نگینی خرد کرده همراه با زردچوبه تفت میدیم ،سیر رو رنده میکنیم بهش اضافه میکنیم،گوشت چرخ کرده رو میریزیم وسرخ میکنیم با هم به همراه ادویه ها و بعدش یک قاشق رب گوجه مون رو ،یه کم که رنگ باز کرد گوجه رو رنده میکنیم بدون پوست و قاطی این مواد میکنیم.همه رو با هم تفت میدیم تا گوشت پخته وآبش کشیده شه،در آخر هم به اندازه دلخواه جعفری خرد شده و ذرت مون رو روش میریزیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم.

حالا یه تابه دیگه برمیداریم کفش رو یه کم کره یا روغن میمالیم و یه نون میذاریم داخلش، یک طرف نون رو مقداری پنیر موتزارلا یا پیتزا ریخته ومقداری از مواد گوشتی وباز مقداری پنیر میریزیم و نون رو تا زده و یه کم با کف دست به هم میچسبونیم ،حالا با شعله متوسط اجازه میدیم تا آماده شه،وقتی یه طرفش برشته شد،میذاریم طرف دیگه هم سرخ شه و پنیر کاملا داخلش آب شه، بعد از سرخ شدن از وسط نصف کرده و با سس دلخواهتون میل کنید بینظیره حتما تستش کنید.(با سس سالسا عالی میشه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image