رسپی و طرز تهیه اسپاگتی یونانی سریع :
سلام سلام، اومدم با یه غذای بسیار ساده و راحت ولی با مزه ی متفاوت. ویدیو نگرفتم براتون چون خیلی ساده و همین که نکات رو براتون بنویسم کافیه عزیزان
اموزش اشپزی و طرز تهیه اسپاگتی یونانی با روش اسان :
۱- یک تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید.
۲- پیاز خرد شده و هویج را در آن بریزید و هم بزنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
۳- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
۴- سیر خرد شده ، پوره گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و تفت دهید .
۵- ۱ فنجان شراب قرمز بریزید و صبر کنید تا کمی تبخیر شود.
۶- کمی شکر ، چوب دارچین ، برگ بو، نمک و فلفل را اضافه کنید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید و درب آن را به مدت حدود 30 دقیقه بگذارید تا بیشتر آب بخار شود.
۷- اسپاگتی رو تاحدی که دوست دارید بپزید و بعد از آبکش کردن. برگ بو و دارچین را در بیاورید و سس را بهش اضافه کنید.
۸- زردچوبه نزنیدااااا ، دمکنی نذارید و نیم ساعت دم کنیدشااااا (من خودم وقتی با هم میکشون کردم گذاشتم ۱۰ دقیقه روی گاز بخار کنه که حس کنم دم کردم )
۹- موقع سرو، روغن زیتون روش بریزید و با پتیر فتا کنارش میل کنید.
*** اگر کسی به هر دلیل شراب نمیتونه بخوره، نمیخاد بخوره یا نداره، شراب حدف بشه اوکیه ولی بقیه مراحل رو همون جوری بره جلو
نوش جونتون