• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دیپ بادمجان یونانی : طرز تهیه پیش غذای یونانی خوشمزه و آسان

    دیپ بادمجان یونانی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:

    امروز یه پیش غذای راحته یونانی رو براتون آوردم.
    به عنوان مزه هم که عالیه (قابل توجه دوستایی که میز مزه میچینن)

    این دیپ خیلی خوش طعم و ساده س.

    مواد لازم :

    ۲ عدد بادمجان بزرگ

    ۱/۴ پیاز قرمز و ۱ حبه سیر ، له شده
    ۱/۳ فنجان روغن زیتون
    ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
    نمک و فلفل
    2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، خرد شده

    طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:


    بادمجونارو دو نصف کنید و با پوست توی فر ۲۰۰ درجه بذارید تا بپزه. (اگه بخایید میتونید کبابیش هم کنید که طعم دودی بگیره)

    وقتی پخت بادمجون ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

    مواد رو مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بعد روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کنید.

    از اون طرف بادمجون ها رو با استفاده از چنگال له کنید.

    بعدشم بذارید تو یخچال خنک شه و مواد به همدیگه مزه بده و بعد توی ظرف خوشگلتون سرو کنید.

    دیپ بادمجان یونانی
    رسپی دیپ بادمجان یونانی با روش اسان و سریع:

    About The Author