• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نخود هندی : طرز تهیه غذا با روش اسان و حرفه ای در خانه

    نخود هندی

    دستور پخت نخود هندی خوشمزه:

    اموزش اشپزی و طرز تهیه نخود هندی با روش آسان و حرفه ای در خانه:

    بعله از اسمش معلومه که تنده
    ولی محشره

    مواد لازم:

    • نخود پخته یا کنسروی
    • پیاز بزرگ یک عدد
    • فلفل سبز دو عدد
    • گوجه دوعدد
    • قرص مرغ (ماجی) یک عدد
    • گشنیز تازه خردشده یک پیمانه
    • رب گوجه یک ق غ
    • ادویه ها شامل؛زردچوبه،پودرسیر ،ادویه مخلوط که شامل(پودرزیره،پودرگشنیز و فلفل سیاه)

    نخود رو از قبل ۲۴ ساعت خیس میکنیم داخل زودپز یا قابلمه میپزیم تا نرم بشه بعد آبکش میکنیم یک لیوان از آبشو نگه میداریم.
    پیازا رو داخل ماهیتابه با مقداری روغن تفت میدیم.
    پیازا که نرم و طلایی شد زردچوبه میزنیم.
    فلفل سبز تند ریز خرد میکنیم میریزیم


    گوجه هارو پوست میکنیم ریز خرد میکنیم اضافه میکنیم در این مرحله شعله رو بلند میکنیم تا گوجه ها سرخ بشن .
    قرص مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم .
    گشنیز میریزیم .
    رب میزنیم.
    رب که از حالت خامی دراومد و سرخ شد نخودا رو اضافه میکنیم با مواد مخلوط میکنیم یک لیوان آب نخود رو که از قبل برداشته بودیم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم حدود نیم ساعت میزاریم تا خوراکمون جا بیفته.

    نخود هندی

    About The Author