• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترش کباب گیلانی : طرز تهیه غذای شمالی خوشمزه و آسان + نکات کلیدی

    ترش کباب گیلانی

    دستور پخت ترش کباب گیلانی:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    • سبزی ریحون و جعفری و نعناع از هرکدوم ۱ ق غ (هم‌ تازه میشه استفاده‌ کرد و هم خشک)
    • پیاز درشت رنده شده اب گرفته شده ۱ عدد
    • زعفرون آب شده ۱ ق غ (دلخواه)
    • نمک‌و فلفل ب میزان لازم
    • برای سس کباب
    • پیاز متوسط نگینی خرد شده۱ عدد
    • رب گوجه ۱ ق غ
    • گوجه پوره شده۲ عدد
    • اب انار ترش ۱ لیوان (میتونین از نصف لیوان اب نارنج تازه استفاده کنین)
    • رب انار ۱ ق غ
    • نمک و فلفل ب میزان لازم
    • آب ۱ لیوان

    طرز تهیه ترش کباب گیلانی:

    اول گوشت و پیاز و سبزی های خرد شده و زعفرون و نمک و فلفل رو ۱۰ دقیقه باهم سرخ میکنیم . مثل بقیه شامی ها اندازه میکنیم و سرخشون میکنیم


    توی تابه ی دیگه ای ی پیاز رو خرد میکنیم. وقتی سبک شد بهش گوجه پوره شده رو اضافه و وقتی اب گوجه کاملا کشیده شد رب را اضافه و ۵ دقیقه باهم سرخشون میکنیم . ادویه هارو اضافه و اب میریزیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد. سپس کباب ها رو اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه اجازه میدیم که مغز پخت بشه. حالا اب انار و رب انار رو اضافه می کنیم و ده دقیقه اجازه میدیم با هم بپزند.

    با کته و ته دیگ زعفرونی بی نظیره، نوش جونتون

    ترش کباب گیلانی

    About The Author