طرز تهیه نان پوچا شیری:
مواد لازم:
- یک کیلو آرد
- یک لیتر شیر
- دو عدد تخم مرغ
- 100 گرم خامه
- یک قاشق غذاخوری کره
- 10گرم خمیر مایه خشک فوری (یک قاشق غذاخوری)
- یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- مواد میانی:
- شکلات صبحانه یا پنیر
برای رومال:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق شیر
طرز تهیه نان پوچا شیری:
ابتدا شیر ولرم را داخل کاسه ای می ریزیم خمیر مایه شکر و نمک را مخلوط می کنیم و 5 دقیقه زمان می دهیم. به ترتیب بقیه مواد را هم مخلوط می کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود و 7_8 دقیقه خوب ورز می دهیم روی خمیر را پوشانده و استراحت می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
خمیر عمل آمده را به اندازه نارنگی چانه می کنیم و دوباره روی چانه ها را پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم بعد یکی یکی چانه ها را باز کرده و وسطش شکلات صبحانه یا پنیر قرار داده و مانند ویدئو رول می کنیم وقتی همه رول ها آماده شد در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم دو باره روی سینی را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می دهیم تا حجمشان دو برابر شود زرده را با یک قاشق شیر مخلوط کرده و رومال می زنیم و در فری که روی 190درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر روی نان ها را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم و پنبه ای شود.
نوش جان