دستور پخت و طرز تهیه اشترودل خونگی گام به گام:
مواد لازم:
- ارد ۳ پیمانه
- شیر ۱۵۰ میلی لیتر
- روغن ۸۰ میلی لیتر
- اب ولرم (ولرم داغ نباشه ها ) ۲۵ میلی لیتر
- خمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوری
- شکر : یک قاشق چای خوری سر خالی
- نمک : یک قاشق چای خوری سر خالی
- بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری سر خالی
- نصف یک تخم مرغ
- کره یک قاشق چای خوری سر خالی
اموزش درست کردن و طرز تهیه اشترودل خونگی با روش آسان:
شکر و اب ولرم و خمیر مایع را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم خمیر مایع عمل کنه .
ارد + نمک + بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم .
وسط ارد را خالی میکنیم و بعد مواد خمیر مایع + نصف یک تخم مرغ + روغن + نصف شیر را اضافه میکنیم . مواد را مخلوط میکنیم و در صورتی که حس کنیم مواد خشکه باقی شیر را کم کم اضافه میکنیم .
روی خمیر رو میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کنه تا حجم خمیر دو برابر بشه .
مواد داخلی پیراشکی را کم چرب درست میکنیم چون میزان روغن خمیر زیاده . من از ترکیب گوشت چرخکرده و مرغ تیکه شده و قارچ + فلفل دلمه ایی + پیاز + کمی پیازچه + کنی رب و سس کچاپ به همراه انواع ادویه ها استفاده کردم .
بعد از استراحت خمیر فر را با دمای متوسط روشن کنید تا گرم بشه . خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید مثل تصویر هر قسمت را باز کرده و با چاقو شیار ایجاد کنید یک قسمت کف را پنیر پیتزا ریخته و روش مایع گوشتی میریزیم خمیر را مثل شکل میپیچیم .
روی اشترودل ها را با باقی مانده ی تخم مرغ و کمی زعفران و یک قاشق شیر رومال میزنیم .
سینی اشترودل برای حدود بیست دقیقه داخل طبقه وسط فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم در صورت نیاز کمی گریل را روشن کنید .
برای داشتن نصف تخم مرغ یک تخم مرغ را با چنگال بزنید و اونو نصف کنید نصفشو برای رومال در یخچال قرار دهید .
میتونید این اشترودل ها را فریز کنید و در زمانیکه دوست داشتید یخ زدایی کنید و میل کنید.