• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه اشترودل خونگی : آموزش درست کردن اشترودل با روش آسان

    طرز تهیه اشترودل خونگی

    دستور پخت و طرز تهیه اشترودل خونگی گام به گام:

    مواد لازم:

    • ارد ۳ پیمانه
    • شیر ۱۵۰ میلی لیتر
    • روغن ۸۰ میلی لیتر
    • اب ولرم (ولرم داغ نباشه ها ) ۲۵ میلی لیتر
    • خمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوری
    • شکر : یک قاشق چای خوری سر خالی
    • نمک : یک قاشق چای خوری سر خالی
    • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری سر خالی
    • نصف یک تخم مرغ
    • کره یک قاشق چای خوری سر خالی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه اشترودل خونگی با روش آسان:

    شکر و اب ولرم و خمیر مایع را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم خمیر مایع عمل کنه .
    ارد + نمک + بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم .
    وسط ارد را خالی میکنیم و بعد مواد خمیر مایع + نصف یک تخم مرغ + روغن + نصف شیر را اضافه میکنیم . مواد را مخلوط میکنیم و در صورتی که حس کنیم مواد خشکه باقی شیر را کم کم اضافه میکنیم .


    روی خمیر رو میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کنه تا حجم خمیر دو برابر بشه .
    مواد داخلی پیراشکی را کم چرب درست میکنیم چون میزان روغن خمیر زیاده . من از ترکیب گوشت چرخکرده و مرغ تیکه شده و قارچ + فلفل دلمه ایی + پیاز + کمی پیازچه + کنی رب و سس کچاپ به همراه انواع ادویه ها استفاده کردم .
    بعد از استراحت خمیر فر را با دمای متوسط روشن کنید تا گرم بشه . خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم‌ کنید مثل تصویر هر قسمت را باز کرده و با چاقو شیار ایجاد کنید یک قسمت کف را پنیر پیتزا ریخته و روش مایع گوشتی میریزیم خمیر را مثل شکل میپیچیم .


    روی اشترودل ها را با باقی مانده ی تخم مرغ و کمی زعفران و یک قاشق شیر رومال میزنیم .
    سینی اشترودل برای حدود بیست دقیقه داخل طبقه وسط فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم در صورت نیاز کمی گریل را روشن کنید .
    برای داشتن نصف تخم مرغ یک تخم مرغ را با چنگال بزنید و اونو نصف کنید نصفشو برای رومال در یخچال قرار دهید .
    میتونید این اشترودل ها را فریز کنید و در زمانیکه دوست داشتید یخ زدایی کنید و میل کنید.

    طرز تهیه اشترودل خونگی

    About The Author