• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک بسبوسه با آرد سمولینا : آموزش درست کردن کیک خوشمزه خونگی

    کیک بسبوسه با آرد سمولینا

    اموزش و طرز تهیه کیک بسبوسه با آرد سمولینا خوشمزه در خانه :

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۳عدد
    • آرد سمولینا۱پیمانه
    • آرد سفید ۱/۲پیمانه
    • شکر ۱/۲پیمانه
    • ماست ۱پیمانه
    • روغن مایع ۱پیمانه
    • پودر نارگیل ۱/۳پیمانه
    • بکینگ پودر دوقاشق چای خوری
    • وانیل نصف قاشق چایخوری
    • پودر بادام ۱قاشق غداخوری سرپر

    مواد لازم برای شربت :

    • شکر۱/۴پیمانه
    • آب نصف پیمانه
    • گلاب ۲قاشق غذاخوری
    • ۲عددهل کوبیده
    • زعفران ۱قاشق غذاخوری
    • طرز تهیه شربت

    • تمام مواد بغیر ازگلاب را با هم ترکیب کرده روی حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا شکر در آب کامل حل شود و به یک غلظت کم برسد ودرآخر گلاب را اضافه کرده و میزاریم شربت سرد بشه

    دستور پخت کیک بسبوسه با آرد سمولینا :

    تخم مرغ ها را با دور متوسط کمی میزنیم بعد وانیل و شکر را اضافه می کنیم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم چند ثانیه میزنیم سپس ماست را اضافه می کنیم باز کمی میزنیم و بعد آرد سمولینا و پودر نارگیل و بادام را اضافه می کنیم با هم زن در حد مخلوط شدن هم میزنیم


    بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک کردیم اضافه می کنیم و با لیسک آرام مخلوط می کنیم کف قالب مورد نظر را با کره چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را درونش می ریزیم و در فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۵ سانتی گراد گرم کردیم قرار میدهیم. پخت کیک برای من ۴۰ دقیقه طول کشید. بعد بلافاصله از قالب جدا می کنیم و شربت را روی سطحش میدهیم و با مغزیجات تزیین می کنیم این کیک فوق العادس حتما درست کنید و با یک فتجان چای لذت ببرین

    کیک بسبوسه با آرد سمولینا

    About The Author