• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چوربا دیوران سوپ مقوی ترکی : آموزش غذای ترکیه ای

    طرز تهیه چوربا دیوران

    اموزش اشپزی و طرز تهیه چوربا دیوران سوپ ترکیه ای :

    مواد لازم 🙁 اندازه لیوان 250 میلی)

    مواد کوفته :

    • 250 گرم گوشت چرخ کرده
    • 1/2 پیاز رنده شده
    • 1.5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
    • 1/2 قاشق غذاخوری آرد
    • 1 حبه سیر رنده شده
    • 1/4 لیوان شیر (اختیاری)
    • روغن برای سرخ کردن کوفته ها
    • نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن به میزان لازم

    برای سوپ :

    • 2 قاشق غذاخوری آرد
    • 2 قاشق غذاخوری روغن
    • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    • 1/2 لیوان ورمیشل سوپ
    • 1 لیوان نخود پخته شده
    • 4-5 لیوان آب جوش یا آبگوشت آماده
    • 1 قاشق غذاخوری کره
    • 2 قاشق چای خوری نعناع خشک

    دستور پخت و طرز تهیه چوربا دیوران ترکی:

    مواد کوفته را دریک کاسه با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید. بعد با دست بصورت کوفته ها ریز و قلقلی شکل دهید. اگر وقت دارید، اجازه دهید حدود 1 ساعت در یخچال استراحت کنند. در این فاصله داخل قابلمه روغن بریزید و گرم کنید. 2 قاشق آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس کم کم آب جوش یا آبگوشت را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد نخود پخته، ورمیشل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در این فاصله تا موقعی که ورمیشل ها نرم شوند در یک ماهیتابه روغن بریزید و کوفته قلقلی را کف ماهیتابه بگذارید و بدون اینکه با قاشق هم بزنید اجازه دهید یک طرف کوفته ها سرخ شود. سپس ماهیتابه را تکان دهید تا طرف دیگر کوفته هم بپزد در آخر 1 قاشق کره و 2 قاشق نعنا خشک را روی کوفته ها بریزید وقتی عطر نعنا بلند شد کوفته ها را از روی حرارت بردارید و به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت بماند تا قوام سوپ بیشتر شود، سپس گرم سرو کنید، نوش جان

    طرز تهیه چوربا دیوران

    About The Author