• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کشک بادمجان : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی اصیل

    کشک بادمجان

    اموزش اشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی خونگی :

    مواد مورد نیاز :

    • بادمجان  1 کیلوگرم
    • پیاز متوسط  3 عدد
    • سیر  5 حبه
    • مغز گردو  250 گرم
    • کشک  1 شیشه 250 گرمی
    • نعنا: به میزان دلخواه
    • نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرز تهیه کشک بادمجان :

    ابتدا بادمجون‌ ها رو به صورت حلقه‌ای برش زده و سرخ می‌کنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له می‌کنیم. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا جا بیوفته. در آخر با نعنا داغ و کشک سرو میکنیم.
    نوش جان

    کشک بادمجان

    About The Author