• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ساندویچ مرغ : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی

    طرز تهیه ساندویچ مرغ

    اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • سینه مرغ ۱ عدد
    • شوید تازه ۱ دسته
    • سس خردل‌ ۲ قاشق غذاخوری
    • خردل دیژون ۱ قاشق مرباخوری(اختیاری)
    • لیموترش تازه ۲ عدد
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • سس تند گلوریا
    • روغن زیتون
    • سس پیازچه
    • پیازچه ۲-۳ عدد
    • فلفل شیرین ۲ عدد
    • ماست پرچرب
    • سس فرانسوی
    • پول بیبر ،نمک و فلفل،حریره سیر
    • لیموترش تازه
    • نان گرد ساندویچی
    • پنیر دلخواه

    طرز تهیه ساندویچ مرغ :

    ابتدا ما باید مرغ را تکه کنیم و از استخوان سینه جدا کنیم و بعد مواد مرینیت رو حاضر میکنیم در کاسه ای شوید ساطوری شده، سس خردل من هم از ایرانی و هم دیژون استفاده کردم، نمک و فلفل، روغن زیتون، آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را در سس بخوابانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید، در این فاصله سس پیازچه را حاضر میکنیم به این صورت که پیازچه را با قسمت سبز رنگ و فلفل شیرین را ساطوری خرد کنید و با ماست و سس فرانسوی و نمک و فلفل و لیموترش تازه و حریره سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    فیله ها را از یخچال بیرون اورده و تابه گریل را گرم کنید و مرغ ها را توی تابه بگذارید تا گریل شود، سپس نان را باز کنید روی یک طرف نان سس بریزید روی سس اسلایس نازک پیاز و گوجه بزارید و روی آن اسلایس های مرغ شویدی را گذاشته و مقداری پنیر دلخواه، نان بعدی را روی پنیر گذاشته با مقداری کره روی سطح نان را براش کنید و اگر ساندویچ ساز دارید که چه بهتر در غیر این صورت، مثل من در تابه بگذارید یک عدد کاغذ روغنی را روی ساندویچ ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا ساندویچ پرس و پنینی شود و تا داغ هست میل کنید، نوش جاااان

    طرز تهیه ساندویچ مرغ

    About The Author