طرز تهیه دسر مامونیا ( پودینگ سمولینا ) مناسب افطاری :
پودینگ مامونیا یک دسر سوریهای است که در ماه مبارک رمضان بسیار پخته میشود. مامونیا (پودینگ سمولینا)
مواد لازم:
- کره یا روغن حیوانی 3 قاشق غذاخوری
- سمولینای درشت، 1 پیمانه
- آب 4 تا 5 پیمانه (به نکته دستور مراجعه کنید)
- شکر یک و یک دوم پیمانه
- مغزيات و دارچین برای تزیین
طرز تهیه دسر مامونیا :
شکر و آب رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. داخل ظرف دیگر کره یا روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب بشه، سپس سمولینا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا سمولینا طلایی روشن بشود. بعد سمولینای تفت داده شده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با دقت و پیوسته هم بزنید تا وقتی که مخلوط پخته و غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و روی دسر را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. سپس پودینگ مامونیا را داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و آجیل(مثل پسته یا گردو) تزیین کنید.
نکته: میزان آب این دسر به این بستگی دارد که شما دسر غلیظ دوست دارید یا روانتر، اگر غلیظ دوست دارید از 4 لیوان آب استفاده کنید.