• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر مامونیا ( پودینگ سمولینا )- دسر سوریه ای مناسب افطار

    طرز تهیه دسر مامونیا

    طرز تهیه دسر مامونیا ( پودینگ سمولینا ) مناسب افطاری :


    ‌پودینگ مامونیا یک دسر سوریه‌ای است که در ماه مبارک رمضان بسیار پخته می‌شود. مامونیا (پودینگ سمولینا)

    مواد لازم:

    • کره یا روغن حیوانی 3 قاشق غذاخوری
    • سمولینای درشت، 1 پیمانه
    • آب 4 تا 5 پیمانه (به نکته دستور مراجعه کنید)
    • شکر یک و یک دوم پیمانه
    • مغزيات و دارچین برای تزیین

    طرز تهیه دسر مامونیا :

    شکر و آب رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد. داخل ظرف دیگر کره یا روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب بشه، سپس سمولینا را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا سمولینا طلایی روشن بشود. بعد سمولینای تفت داده شده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با دقت و پیوسته هم بزنید تا وقتی که مخلوط پخته و غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و روی دسر را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. سپس پودینگ مامونیا را داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و آجیل(مثل پسته یا گردو) تزیین کنید.

    نکته: میزان آب این دسر به این بستگی دارد که شما دسر غلیظ دوست دارید یا روانتر، اگر غلیظ دوست دارید از 4 لیوان آب استفاده کنید.

    طرز تهیه دسر مامونیا

    About The Author