• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قاطی پلو + نکات کلیدی

    طرز تهیه قاطی پلو

    دستور پخت و طرز تهیه قاطی پلو:

    طرز تهیه قاطی پلو:

    مواد لازم:

    • برنج ۲ پیمانه
    • ماش ۳/۴ پیمانه
    • سینه یا ران مرغ (فیله شده) ۱ عدد
    • کشمش مقداری
    • پیاز ۱ عدد
    • زعفران،نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
    • کره
    • آبغوره

    /ابتدا ماش ها را خیس کنید ۱۰ دقیقه و سپس بپزید تا زمانی که نرم شود ولی له نشود ۲/مرغ را میتونید به دو روش تهیه کنید یا مثل من مکعبی برش بزنید و با روغن زیتون و زعفران و ادویه مزه دار کنید و سپس در تابه با کره و زعفران و آبغوره با حرارت بالا سرخ کنید ولی زیاد نه که مرغ خشک نشود و آبدار باشه زمانش خیلی کوتاهه،یا میتونید مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و با کره و زعفران در تابه تفت بدید،فرقی ندارد.

    ۳/ کشمش ها را هم تفت بدید و کنار بگذارید ۴/ پیاز را خلالی برش بزنید و سرخ کنید ۵ / برنج را طبق معمول آبکش کنید و سپس ماش پخته که آبش را کاملا خالی کردید را به برنج آبکشی اضافه کنید و مخلوط کنید ۶/ سپس کف قابلمه مورد نظر مقداری سیب زمینی که زعفرانی کردیم را میچینیم و روی سیب زمینی ها برنج مخلوط شده با ماش را میریزیم و در آخر مقداری آب و زعفران و کره روی برنج میدهیم و دم میکنیم ۷ / برای سرو هم برنج را در دیس کشیده و‌روی برنج را با مخلوط مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین میکنیم. درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید
    بچه ها آبغوره خیلی طعمشو خوب میکنه پس حذفش نکنید

    طرز تهیه قاطی پلو

    About The Author