سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد تن ماهی:

این سالاد را می توانید به همراه تکه های نان تست، نان پیتا، کروسان، ترتیلا و یا برگهای کاهو سرو کنید.

مواد لازم:

  • کنسرو تن ماهی 140 گرمی، 2 عدد (اب و روغن تن را حتما بگیرید)
  • سس مایونز، 1/3 پیمانه
  • کرفس ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
  • پیاز قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق غذاخوری
  • ترشی کیپر ابکش شده 2 قاشق غذاخوری یا خیارشور، 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
  • سیر پوره شده، ½ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل، 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • نمک و فلفل سیاه تازه ساییده ( ¼ قاشق چایخوری و ½ قاشق چایخوری)

طرز تهیه سالاد تن ماهی:

1- تن ماهی، مایونز، کرفس، پیاز قرمز، کیپر یا خیارشور، آب لیمو، سیر، جعفری و سس خردل را داخل کاسه ای ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
نکته: اگر می خواهید سالاد سالمتری داشته باشید به جای سس مایونز از مخلوط ¼ پیمانه ماست یونانی و 1 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید.

سالاد تن ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image