• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه اکبر جوجه : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی + نکات

    طرز تهیه اکبر جوجه

    آموزش پخت و طرز تهیه اکبر جوجه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :

    مواد مورد نیاز:

    • 1ـ مرغ کوچیک (برای هر نفر نصف مرغ)
    • 2ـ پلوی زعفرونی
    • 3ـ نمک وفلفل و زعفرون دم کشیده
    • 4ـ روغن
    • 5-رب انار

    دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه :

    مرغ ریز (حدود 1 کیلو) رو از وسط نصف کرده ،پوست نکندم و شستم و در ظرفی گذاشتم و روش نمک و فلفل و زعفرون و پیاز زدم (شما هرچی دوست دارین بزنین مثل آبلیمو ، پودر سیر و…..) برای چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغ مزه دار بشه
    بعد داخل تابه که مرغ توش جابشه روغن ریختم حدود 1 سانت و روی حرارت گذاشتم تا داغ بشه ، مرغ رو از یخچال بیرون آوردم و پیاز ها رو ازش جدا کردم و داخل تابه گذاشته و درشو بستم و حرارت رو کم کردم تا با آب خودش پخته و بعد دو طرفش سرخ بشه (به همین سادگی ، به همین خوشمزگی)


    نکته:
    1ـ برای اطمینان از پخته بودن مرغ میتونید با فرو بردن نوک چاقو درگوشت مرغ متوجه بشید که مرغ پخته یا نه

    2ـ این غذا با رب انار و پلوی زعفرونی سرو میشه
    3ـ رب انار بسته به ذائقه تون داره که میتونه ترش یا شیرین و یا ملس باشه

    طرز تهیه اکبر جوجه

    About The Author