پارافه چیزکیک شکلات و بادام

پارافه چیزکیک شکلات و بادام : طرز تهیه و دستور پخت دسر شیک در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه دسر کافی شاپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:

واد لازم برای 2 نفر:

برای لایه کراست :

  • بیسکوئیت کرمدار شکلاتی، 10 عدد
  • بادام خرد شده، ¼ پیمانه

برای لایه پنیری:

  • پنیر خامه ای، 1 بسته ( 230 گرم ) نرم شده
  • پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه
  • پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه
  • اسانس بادام، 1 قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته، 110 گرم

مواد لازم برای تزئین :

  • خامه فرم گرفته، 110 گرم
  • بادام پرک، 2 قاشق غذاخوری

رسپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:

1- بیسکوئیت‌ها و ¼ پیمانه بادام را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید تا با هم ترکیب شوند، کنار بگذارید.
2- داخل کاسه همزن پنیر خامه ای را بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.شکر، پودر کاکائو و اسانس بادام را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.


3-داخل ظرف سرو (در تصویر از گیلاسهای بدون پایه استفاده شده) حدود ¼ پیمانه از مخلوط بیسکوئیت و بادام را بریزید. مقداری از مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید. سپس لایه ها را به شکلی که می بینید تکرار کنید. روی آنها را با خامه فرم گرفته و بادام پرک و یا خرده‌های اضافی بیسکوئیت تزیین کنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

پارافه چیزکیک شکلات و بادام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image