• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه املت فریتاتا غذای ایتالیایی : با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه املت فریتاتا

    طرز تهیه املت فریتاتا :

    مواد لازم:

    • سیب زمینی :2 عدد
    • تخم مرغ :بزرگ 8 عدد
    • رزماری خرد شده :2 قاشق چایخوری
    • پیاز کوچک :1 عدد
    • روغن زیتون
    • فلفل دلمه ای قرمز و سبز : هر کدام نصف 1/2 عدد
    • نمک دانه و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه املت فریتاتا:

    ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگرید و ورقه ای برش بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را با کمی روغن سرخ کنید ، سپس فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.
    تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود ، سیب زمینی ها را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید تا جایی که برشته و ترد شود. در آخرین مراحل پخت کمی نمک و فلفل افزوده و خوب مخلوط کنید.


    سیب زمینی سرخ شده را داخل تابه پیاز و فلفل دلمه ای بریزید و به آرامی مخلوط کنید و روی آن را صاف نمایید.
    یک کاسه بردارید و 8 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس کمی نمک و فلفل و رزماری خرد شده را اضافه کنید و مواد را روی مخلوط داخل تابه بریزید و همه جای آن خوب پخش کنید.
    تابه را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پخته و برشته شود. بعد از اینکه فریتاتای سیب زمینی پخت و آماده شد آن را از فر خارج کنید و برش بزنید و با نان ترتیلا سرو نمایید.

    طرز تهیه املت فریتاتا

    About The Author