قرابیه مخروطی میان پر

قرابیه مخروطی میان پر : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ترکیه ای

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی قرابیه مخروطی میان پر :

مواد لازم :

  • 150 گرم کره
  • کمی بیشتر از نصف استکان پودر شکر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری پر آرد
  • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری

مواد میانی :

  • 15 عدد خرما اندازه متوسط
  • 1 عدد موز
  • یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 استکان گردو
  • توجه داشته باشید: بکینگ پودر ندارد

طرز تهیه قرابیه مخروطی میان پر :

همه مواد میانی را داخل غذاساز ریخته مخلوط کنید.
برای تهیه خمیر، کره ای که همدمای اتاق است را با بقیه مواد مخلوط کنید و خمیر نرم و لطیفی آماده کنید. آن را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به وسیله دست به اندازه کف دست باز کنید. داخل آن از مواد میانی بگذارید و آن را ببندید. این کار یک مقدار سخت به نظر میاد اما قابل انجام است. آن را به شکل یک مخروط درست کنید.

قسمت سر مخروط یک نیمه گردو بگذارید و به وسیله قیچی روی مخروط طرح بیاندازید. در نهایت قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتیگراد در حدی که کمی طلایی شود، بپزید. نوش جان

قرابیه مخروطی میان پر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image