سس مخصوص سرخ کردنی

سس مخصوص سرخ کردنی : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سس مخصوص سرخ کردنی :


این سس برای سرو به همراه سیب زمینی سرخ کرده، انواع برگر ها، مرغ گریل و سرخ شده بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • سس مایونز، 1 پیمانه
  • سس کچاپ، 1/2 پیمانه
  • سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
  • آب ترشی خیار، 1 قاشق غذاخوری
  • سس وستشیر، 1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل چیلی، 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس مخصوص سرخ کردنی :

1- داخل یک ظرف، مایونز، کچاپ، خردل، آب ترشی، سس وستشیر و پودر فلفل را با یکدیگر مخلوط و خوب ترکیب کنید
2- نمک و فلفل سس را اندازه کنید
3- این سس را در ظرف دربسته محکم در یخچال نگهداری کنید.

سس مخصوص سرخ کردنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image