• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مینی پیتزا – طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    مینی پیتزا

    رسپی مینی پیتزا خونگی:

    مواد لازم :

    • لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
    • استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)
    • 1 لیوان شیر
    • 1 لیوان روغن مایع
    • 2 لیوان آب ولرم
    • 1 پاکت خمیرمایه خیس یا 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری (10 گرم)
    • 2 قاشق غذاخوری شکر
    • 1 قاشق غذاخوری نمک
    • آرد به میزان لازم

    مواد لازم رویه پیتزا :

    • 1 پاکت (200 گرم) پوره گوجه فرنگی
    • 2 حبه سیر
    • نصف استکان روغن زیتون
    • 1 قاشق مرباخوری آویشن
    • یک عدد فلفل دلمه‌ای
    • 1 پیاله پنیر پیتزای رنده شده
    • گوجه فرنگی، زیتون، سوسیس
    • (می توانید به سلیقه و ذائقه خود مواد رویه تغییر دهید)

    طرز تهیه مینی پیتزا :

    داخل یک ظرف، غیر از آرد همه مواد خمیر را بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید . خمیر را جمع کنید و خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

    از خمیر به اندازه نارنگ بردارید و به وسیله دست باز کنید. پوره گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید. سپس روی آن پنیر پیتزا بریزید . بعد زیتون، فلفل و سوسیس خرد شده بریزید . دوباره مقداری پنیر پیتزا بریزید. پیتزاها را در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها سرخ شود، بپزید. نوش جان

    مینی پیتزا

    About The Author