طرز تهیه توپک ایرمیک با مغزی نوتلا:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
- 3 لیوان شیر
- 7 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا، از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
- 6 قاشق غذاخوری شکر
- 1 پاکت وانیل (5 گرمی) شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 پاکت پودر پودینگ موز (125 گرم)
- پودر نارگیل برای آغشته کردن
- برای میان توپکها: 3 قاشق غذاخوری نوتلا
دستور پخت توپک ایرمیک با مغزی نوتلا:
ابتدا شیر، ایرمیک و شکر را در قابلمهای بریزید و خوب مخلوط کنید. شعله را روشن کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که قوام پیدا کن و غلیظ شود. سپس وانیل اضافه کنید، اجاق گاز را خاموش کرده و بگذارید خنک شود (هرازگاهی هم بزنید رویه نبندد). بعد از خنک شدن، پودر پودینگ موز را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. کمی دستان خود را خیس کنید و به اندازه گردو ازمحلبی سفت شده بردارید کمی میان آن را باز کرده و یک قاشق مرباخوری نوتلا بگذارید و آن راببندید. سپس در پودر نارگیل بغلتانید. من برای تزیین یک غنچه گل محمدی وسط توپکها فرو کردم. شما می توانید ساده هم سرو کنید.
