• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    توپک ایرمیک با مغزی نوتلا دسر خوشمزه ترکیه ای – طرز تهیه

    توپک ایرمیک با مغزی نوتلا

    طرز تهیه توپک ایرمیک با مغزی نوتلا:

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود.

    مواد لازم:

    • 3 لیوان شیر
    • 7 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا، از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
    • 6 قاشق غذاخوری شکر
    • 1 پاکت وانیل (5 گرمی) شکری یا وانیل خالص کمی
    • 1 پاکت پودر پودینگ موز (125 گرم)
    • پودر نارگیل برای آغشته کردن
    • برای میان توپکها: 3 قاشق غذاخوری نوتلا

    دستور پخت توپک ایرمیک با مغزی نوتلا:

    ابتدا شیر، ایرمیک و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. شعله را روشن کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که قوام پیدا کن و غلیظ شود. سپس وانیل اضافه کنید، اجاق گاز را خاموش کرده و بگذارید خنک شود (هرازگاهی هم بزنید رویه نبندد). بعد از خنک شدن، پودر پودینگ موز را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. کمی دستان خود را خیس کنید و به اندازه گردو ازمحلبی سفت شده بردارید کمی میان آن را باز کرده و یک قاشق مرباخوری نوتلا بگذارید و آن راببندید. سپس در پودر نارگیل بغلتانید. من برای تزیین یک غنچه گل محمدی وسط توپکها فرو کردم. شما می توانید ساده هم سرو کنید.

    توپک ایرمیک با مغزی نوتلا

    About The Author