طرز تهیه دسر بلوبری:
مواد پایه:
- 80 گرم بادام آسیاب شده
- 80 گرم بادام هندی آسیاب شده
- 3 قاشق چایخوری روغن نارگیل
- 10 گرم پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری عسل
برای لایه اول:
- 240 گرم بادام هندی خیس خورده
- 100 گرم کرم نارگیل ( شیر نارگیل پرچرب هم زده )
- 4 قاشق چای خوری عسل
- 4 قاشق چایخوری روغن نارگیل
- 3-4 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
- 50 گرم شکلات تلخ خرد شده
مواد لایه دوم:
- 160 گرم بادام هندی خیس خورده(4ساعت)
- 80 گرم کرم نارگیل
- 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل
- 100 گرم شکلات سفید ذوب شده
- 1 قاشق چای خوری عسل
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو
- 2 قاشق چای خوری پودر توت بلوبری
- 3-4 قاشق چای خوری شیر بادام
طرز تهیه دسر بلوبری:
مواد پایه را مخلوط کنید . در قالب که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید بریزید . بطور یکنواخت پهن کنید و فشرده کنید.
مواد لایه اول را به جز شکلات تلخ در مخلوط کن بریزید . به قدری بزنید تا مخلوط نرم و کرم رنگ شود. تکه های شکلات تلخ را به آرامی اضافه کنید. و هم بزنید قبل از افزودن شکلات مطمئن شوید ک مخلوط گرم نیست و باعث ذوب شدن شکلات نمیشود.
مواد لایه اول را روی مواد پایه بریزید . در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مواد لایه دوم را در مخلوط کن بریزید . به قدری بزنید تا نرم و کرمی شود . سپس روی مواد لایه دوم بریزید و 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
با شکلات ذوب و بلوبری تزئین کنید
نوش جان