• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر بلوبری : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه دسر بلوبری

    طرز تهیه دسر بلوبری:

    مواد پایه:

    • 80 گرم بادام آسیاب شده
    • 80 گرم بادام هندی آسیاب شده
    • 3 قاشق چایخوری روغن نارگیل
    • 10 گرم پودر کاکائو
    • 2 قاشق چای خوری عسل

    برای لایه اول:

    • 240 گرم بادام هندی خیس خورده
    • 100 گرم کرم نارگیل ( شیر نارگیل پرچرب هم زده )
    • 4 قاشق چای خوری عسل
    • 4 قاشق چایخوری روغن نارگیل
    • 3-4 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
    • 50 گرم شکلات تلخ خرد شده

    مواد لایه دوم:

    • 160 گرم بادام هندی خیس خورده(4ساعت)
    • 80 گرم کرم نارگیل
    • 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل
    • 100 گرم شکلات سفید ذوب شده
    • 1 قاشق چای خوری عسل
    • 2 قاشق چایخوری آب لیمو
    • 2 قاشق چای خوری پودر توت بلوبری
    • 3-4 قاشق چای خوری شیر بادام

    طرز تهیه دسر بلوبری:

    مواد پایه را مخلوط کنید . در قالب که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید بریزید . بطور یکنواخت پهن کنید و فشرده کنید.
    مواد لایه اول را به جز شکلات تلخ در مخلوط کن بریزید . به قدری بزنید تا مخلوط نرم و کرم رنگ شود. تکه های شکلات تلخ را به آرامی اضافه کنید. و هم بزنید قبل از افزودن شکلات مطمئن شوید ک مخلوط گرم نیست و باعث ذوب شدن شکلات نمیشود.


    مواد لایه اول را روی مواد پایه بریزید . در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
    مواد لایه دوم را در مخلوط کن بریزید . به قدری بزنید تا نرم و کرمی شود . سپس روی مواد لایه دوم بریزید و 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
    با شکلات ذوب و بلوبری تزئین کنید
    نوش جان

    طرز تهیه دسر بلوبری

    About The Author