• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک ناپلئونی : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه کیک ناپلئونی

    طرز تهیه کیک ناپلئونی:

    مواد لازم:

    • 500 میلی لیتر شیر
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    • 1 پاکت وانیل شکری
    • 2 -3 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
    • توت فرنگی
    • 100 گرم شکر

    طرز تهیه کیک ناپلئونی :

    برای افزایش سرعت کار از نان پیتا برشته شده استفاده میکنیم. هر ورق نان پیتا را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت دو دقیقه در فر قرار دهید. یا در تابه برشته کنید.


    شیر، تخم مرغ، شکر ، نشاسته ذرت و وانیل را خوب مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید، مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و جوش آید. مرتب هم بزنید تا خامه غلیظ شود، سپس نارگیل را اضافه کنید.
    بعد از اینکه خامه به دمای محیط رسید روی نان پیتا را با خامه بپوشانید و با توت فرنگی تزئین کنید. این کار را تا پایان نان پیتا انجام دهید.
    نوش جان

    طرز تهیه کیک ناپلئونی

    About The Author