طرز تهیه کوفته ترک

طرز تهیه کوفته ترک کادین بولدی به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه کوفته ترک

طرز تهیه کوفته ترک:

مواد لازم:

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • فلفل سیاه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری
  • یک قاشق مربا خوری نمک
  • یک قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
  • جعفری
  • یک استکان کوچک برنج
  • دو استکان آب برای پختن برنج
  • سه قاشق روغن مایع

برای آغشته کردن کوفته ها:

  • آرد
  • دو عدد تخم مرغ
  • روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه کوفته ترک:

ابتدا برنج را شسته و با دو استکان آب می پزیم.
سه قاشق روغن را داخل تابه ریخته و نصف گوشت را تفت می دهیم حدود 5 دقیقه بعد پیاز ریز خرد شده را اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر تفت می دهیم.


برنج پخته و گوشت تفت داده شده را داخل کاسه ای میریزیم تا ولرم شود.
جعفری ریز خرد شده و نمک و ادویجات و بقیه گوشت را هم اضافه کرده و حدود 5-6دقیقه خوب ورز می دهیم بعد شکل می دهیم و نایلکس کشیده و حداقل نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.


بعد ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و در روغن با حرارت کم خوب سرخ می کنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image