طرز تهیه کیک بیسکوییتی:
مواد لازم:
- یک و نیم پاکت بیسکوئیت کاکائویی پای بور
- یک لیتر شیر
- سه قاشق آرد
- دو قاشق نشاسته گندم
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- 100 میلی خامه
- یک پاکت وانیل
مواد گاناش:
- 100 میلی خامه
- 100 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه کیک بیسکوییتی:
تمام مواد به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید خامه و وانیل را هم اضافه کنید. کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد.
بیسکوئیت ها را یکی یکی داخل یک لیوان شیر خیس کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید مقداری از محلبی را روی بیسکو ئیت ها بریزید و یک دست صاف کنید و دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینید تا سه لایه ادامه دهید.
برای گاناش خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل شود روی آخرین لایه محلبی گاناش بریزید و صاف کنید و 3-4ساعت داخل یخچال بگذارید.و بعد برش بزنید
می توانید با شکلات سفید رنده شده تزئین کنید.
نوش جان