طرز تهیه کیک بیسکوییتی

طرز تهیه کیک بیسکوییتی به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

مواد لازم:

  • یک و نیم پاکت بیسکوئیت کاکائویی پای بور
  • یک لیتر شیر
  • سه قاشق آرد
  • دو قاشق نشاسته گندم
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 100 میلی خامه
  • یک پاکت وانیل

مواد گاناش:

  • 100 میلی خامه
  • 100 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

تمام مواد به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید خامه و وانیل را هم اضافه کنید. کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد.


بیسکوئیت ها را یکی یکی داخل یک لیوان شیر خیس کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید مقداری از محلبی را روی بیسکو ئیت ها بریزید و یک دست صاف کنید و دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینید تا سه لایه ادامه دهید.


برای گاناش خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل شود روی آخرین لایه محلبی گاناش بریزید و صاف کنید و 3-4ساعت داخل یخچال بگذارید.و بعد برش بزنید
می توانید با شکلات سفید رنده شده تزئین کنید.
نوش جان

طرز تهیه کیک بیسکوییتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image