• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک بیسکوییتی به روش آسان در خانه

    طرز تهیه کیک بیسکوییتی

    طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

    مواد لازم:

    • یک و نیم پاکت بیسکوئیت کاکائویی پای بور
    • یک لیتر شیر
    • سه قاشق آرد
    • دو قاشق نشاسته گندم
    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • 100 میلی خامه
    • یک پاکت وانیل

    مواد گاناش:

    • 100 میلی خامه
    • 100 گرم شکلات تلخ

    طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

    تمام مواد به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید خامه و وانیل را هم اضافه کنید. کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد.


    بیسکوئیت ها را یکی یکی داخل یک لیوان شیر خیس کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید مقداری از محلبی را روی بیسکو ئیت ها بریزید و یک دست صاف کنید و دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینید تا سه لایه ادامه دهید.


    برای گاناش خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل شود روی آخرین لایه محلبی گاناش بریزید و صاف کنید و 3-4ساعت داخل یخچال بگذارید.و بعد برش بزنید
    می توانید با شکلات سفید رنده شده تزئین کنید.
    نوش جان

    طرز تهیه کیک بیسکوییتی

    About The Author