طرز تهیه و آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه غذا سنتی ایرانی :
مواد مورد نیاز :
- ماهیچه گوسفندی 4 عدد
- سیر 5 حبه
- پیاز بزرگ 5 عدد
- چوب دارچین 1 عدد
- برگ بو 3 عدد
- رزماری چند برگ
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- کره 100 گرم
- نمک و فلفل سیاه
آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه :
ابتدا پیاز و سیر رو پوست گرفته و میشوییم. پیازها رو روی تخته خلالی درشت خرد میکنیم. قابلمه دلخواه رو روی حرارت کم قرار میدیم، کره رو داخلش میندازیم و اجازه میدیم تا آب بشه. نصف پیازها رو داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشن.
حالا ماهیچه ها رو به قابلمه اضافه میکنیم، سپس زعفرون دم کرده غلیظ رو به همراه رزماری، چوب دارچین، برگ بو، فلفل و سیرها رو اضافه میکنیم، بعد بقیه پیاز خلالی رو هم اضافه می کنیم. درب قابلمه رو میذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت 5 ساعت ماهیچه ها بپزن. اصلا به ماهیچه آب اضافه نمی کنیم چون پیازها و خود ماهیچه ها آب میندازن و نیاز به آب نیست. در آخر نمک و فلفل رو اندازه میکنیم.
فقط نکته مهم در مورد پخت ماهیچه اینه که باید حرارت زیر قابلمه خیلی ملایم باشه و نباید درب قابلمه رو حین پخت بیش از حد باز و بسته کنیم، چون این کار باعث میشه بخار آب موجود در قابلمه خارج بشه.