• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه

    آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه

    طرز تهیه و آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه غذا سنتی ایرانی :

    مواد مورد نیاز :

    • ماهیچه گوسفندی 4 عدد
    • سیر 5 حبه
    • پیاز بزرگ 5 عدد
    • چوب دارچین 1 عدد
    • برگ بو 3 عدد
    • رزماری چند برگ
    • زعفران دم کرده نصف فنجان
    • کره 100 گرم
    • نمک و فلفل سیاه

    آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه :

    ابتدا پیاز و سیر رو پوست گرفته و میشوییم. پیازها رو روی تخته خلالی درشت خرد میکنیم. قابلمه دلخواه رو روی حرارت کم قرار میدیم، کره رو داخلش میندازیم و اجازه میدیم تا آب بشه. نصف پیازها رو داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشن.

    حالا ماهیچه ها رو به قابلمه اضافه میکنیم، سپس زعفرون دم کرده غلیظ رو به همراه رزماری، چوب دارچین، برگ بو، فلفل و سیرها رو اضافه میکنیم، بعد بقیه پیاز خلالی رو هم اضافه می کنیم. درب قابلمه رو میذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت 5 ساعت ماهیچه ها بپزن. اصلا به ماهیچه آب اضافه نمی کنیم چون پیازها و خود ماهیچه ها آب میندازن و نیاز به آب نیست. در آخر نمک و فلفل رو اندازه میکنیم.

    فقط نکته مهم در مورد پخت ماهیچه اینه که باید حرارت زیر قابلمه خیلی ملایم باشه و نباید درب قابلمه رو حین پخت بیش از حد باز و بسته کنیم، چون این کار باعث میشه بخار آب موجود در قابلمه خارج بشه.

    آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه

    About The Author