• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک اسفناج با روش اسان در خانه

    طرز تهیه کیک اسفناج
    طرز تهیه کیک اسفناج

    طرز تهیه کیک اسفناج:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • دو لیوان آرد
    • یک استکان روغن مایع
    • یک لیوان اسفناج (به صورت خام داخل غذا ساز بریزید و پوره کنید و فقط از برگ های اسفناج استفاده کنید)
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
    • یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)

    برای خیس کردن کیک:

    • دو لیوان شیر
    • برای روی کیک:پودر نارگیل

    مواد کرم:

    • یک لیتر شیر
    • سه قاشق غذاخوری آرد
    • سه قاشق غذاخوری نشاسته
    • یک و نیم استکان شکر
    • یک پاکت پودر کرم شانتی

    طرز تهیه کیک اسفناج:

    ابتدا کرم را آماده می کنیم به جز کرم شانتی تمام مواد را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم با در حال هم زدن می پزیم وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته رویش را با پلاستیک می پوشانیم و می گذاریم تا کامل سرد شود.


    برای کیک ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ ‌شود بعد اسفناج پوره شده و روغن مایع را اضافه می کنیم و در آخر مواد خشک را مخلوط می کنیم بعد از اضافه کردن آرد زیاد هم نمی زنیم ظرف پیرکس را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب می ریزیم و صاف و یکدست می کنیم و در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 30 دقیقه می پزیم بعد از خارج کردن از فر وقتی کمی از داغی افتاد با چنگال سوراخ های روی کیک ایجاد می کنیم و شیر سرد را در تمام قسمتهای کیک پخش می کنیم.


    کرم شانتی را به محلبی سرد شده اضافه می کنیم و با دور تند همزن 5_6 دقیقه می زنیم و روی کیک پخش می کنیم و با قاشق یکدست و صاف می کنیم و در آخر پودر نارگیل می پاشیم و چند ساعت داخل یخچال می گذاریم بعد برش زده و سرو می کنیم.
    نوش جان

    About The Author